Handelsonderneming Dohmen maakt gebruik van de verzendmethodes aangeboden door My Parcel, welke op hun beurt gebruik maken van het uitgebreide, betrouwbare netwerk van PostNL.

Verzendkosten algemeen:

Onze standaard verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling binnen Nederland, met een maximum afmeting van 100*70*50cm en een maximum gewicht van 30 Kg.

Wordt het pakket langer tot een maximum van 178cm dan heeft dit een meerprijs van € 6,00 per bestelling. waardoor de verzendkosten op € 12,95 komen

Al onze pakketten zijn voorzien van een Track & Trace code, en zijn standaard niet verzekerd, in overleg kunnen we het pakket verzekerd versturen.

Verzendkosten buitenland:

Belgie € 9,25 per bestelling, vanaf € 300,00 gratis verzending 

Duitsland € 9,25 per bestelling, vanaf € 300,00 gratis verzending 

Luxemburg € 11,25 per bestelling, vanaf € 300,00 gratis verzending


Let op: Zorg ervoor dat op het afleveradres iemand aanwezig is, wij versturen de pakketten d.m.v. PostNL. Zodra het pakket bij een van de PostNL punten wordt aangeboden ontvangt u een e-mail met een track & Trace code, zodat u de bestelling kunt volgen.

Mocht u vragen hebben over de verzendmogelijkheden neem dan telefonisch contact met ons op 06-28837001 of stuur ons een email info@handelsondernemingdohmen.nl.

Handelsonderneming Dohmen biedt lokale klanten de mogelijkheid om de bestelling op te komen halen, hierdoor vervallen de bezorgkosten. Let op, dit gebeurt alleen volgens afspraak.