Handelsonderneming Dohmen maakt gebruik van de betaalmogelijkheden welke door de betaal provider Pay.nl worden ondersteund. Hierin bevinden zich onder andere de betaalopties: iDeal, PayPal, BanContact/Mister Cash (Belgie), Giropay (Duitsland)

Betaalmethoden

  • Via iDEAL (meest gebruikte en snelste betaalmethode). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is de snelste manier van betalen.
  • Vooruitbetalen per bank/giro. Indien u voor deze optie kiest ontvangt u voor bevestiging extra scherm met uw bestelnummer en onze bankgegevens. Let er op dat u bij betaling uw bestelnummer als referentie gebruikt.
    Betaling via overmaken duurt gemiddeld twee dagen en daardoor langer dan een iDEAL betaling.
  • Betaling via PayPal. Vanwege de extra kosten voor betalingen met PayPal zijn wij genoodzaakt hiervoor een toeslag van 3,5% in rekening te brengen.
  • Betaling via Bancontact / Mister Cash. Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Via Mister Cash kunt u vertrouwd en veilig betalen indien u klant bent bij een van de aangesloten Belgische banken. Vanwege de extra kosten voor betalingen met Mister Cash zijn wij genoodzaakt hiervoor een toeslag van 2% in rekening te brengen.
  • Betaling via GiroPay. GiroPay is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in Duitsland. Via GiroPay kunt u vertrouwd en veilig betalen indien u klant bent bij een van de aangesloten Duitse banken. Vanwege de extra kosten voor betalingen met GiroPay zijn wij genoodzaakt hiervoor een toeslag van 2% in rekening te brengen.